Gullsmed Bernhard Hansen

Kjøpsinformasjon

Velkommen til Gullsmed Bernhard Hansens nettbutikk.

Her finner du informasjon om betalingsmåter, frakt, levering og retur av varer. Finner du ikke informasjonen du leter etter?

Kontakt oss gjerne på gullsmed@bernhard-hansen.no eller ring 51893826

HVORDAN RETURNERER JEG EN VARE?

Pakk varen/varene i original emballasjen og legg dem i en eske sammen med ferdigutfylt angrerettskjema som var vedlagt i din ordrebekreftelse. Varen må være i ubrukt stand.

HVOR LANG TID HAR JEG PÅ MEG TIL Å RETURNERE?

Fra du mottar pakken har du 14 dagers angrerett.

HVOR SKAL JEG SENDE PAKKEN?

Gullsmed Bernhard Hansen AS

Nettbutikk

Kirkegaten 3

4006 Stavanger

FRAKT TILBAKE

Du som kjøper er ansvarlig for trygg retur. Pakk varen godt inn og ta vare på kvittering. Forbrukeren har bevisbyrden for at varen er sendt i retur, og bør derfor sørge for å kunne dokumentere tidspunktet for avsendelse, for eksempel i form av en kvittering. En slik dokumentasjon vil også ha betydning for vår rett til å holde tilbake kjøpesummen.

Dersom beskadigelse eller forringelse oppstår og dette skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side, er forbruker ansvarlig for skaden/tapet.

Retur skal gjøres uten unødig opphold og senest innen 14 dager fra meddelelse om angrerett er gitt.

Du har krav på refundert beløp for varen og frakten til deg, men det er du som må betale returkostnaden. Som selger er vi ikke pliktige til å tilbakebetale tilleggskostnadene for en dyrere fraktmetode enn den som normalt tilbys (posten), dersom det er forbrukeren som har valgt den dyrere fraktmetoden.

ANGRE KJØP

Du vil motta en e-post når vi har mottatt din retur. Vi vil behandle din retur og tilbakebetaler til kredittkortet du brukte i bestillingen. Dette tar vanligvis 7 virkedager. 

REKLAMASJON

For å behandle din reklamasjon så raskt og enkelt som mulig kan du fylle ut angrerettskjema og sende pakken til oss til følgende adresse:

Gullsmed Bernhard Hansen AS Nettbutikk

Kirkegaten 3

4006 Stavanger

Dersom du er i tvil, send oss en mail: gullsmed@bernhard-hansen.no

LEVERING

Det tar som regel 5-7 virkedager fra du bestiller varen til den er fremme hos deg. Med forbehold om at vi har varen på lager, hvis ikke vil du motta en e-post med antatt levering. 

Vi sender pakker med Posten.

Vi har 3 ulike leveringsalternativer:

  1. Klimanøytral Servicepakke
  2. Pick-up point i vår butikk i Kirkegaten 3
  3. Budbil

FRAKTKOSTNADER

Fri frakt for bestillinger over 1500 kr. Fraktkostander og andre leveringsalternativer regnes etter Postens priser som du vil få oppgitt i kassen. 

HENTING AV PAKKE

Posten sender en varsling når pakken har ankommet ditt nærmeste postkontor og er klar til henting. Husk å ha med legitimasjon. 

KORT OG BETALING 

Du kan bruke Visa, Mastercard og Paypal i vår nettbutikk. Alle transaksjoner er kryptert for din sikkerhet.

Etter du legger inn en bestilling er beløpet kun reservert, pengene trekkes først når pakken sendes fra oss.

BYTTE I NETTBUTIKK

Dersom du ønsker å bytte en vare sender du den i retur, og legger inn en ny bestilling for ønsket vare. Varen må være i ubrukt stand. Vi tar kontakt med deg når vi har mottatt din retur.

BYTTE I BUTIKK

Varer som er bestilt i vår nettbutikk kan byttes i vår butikk, husk å ta med deg kvitteringen for kjøpet eller byttelapp (som er i esken). Det er 14 dagers bytterett dersom ikke noe annet er avtalt. Varen må være i ubrukt stand. NB: Butikken vil ikke refundere beløpet, kun bytte vare.